Vannak, akik évek óta keményen edzenek, folyamatosan fejlődnek, de jön egy időszak, amikor jelentősen lelassul, vagy teljesen meg is áll az eredmények javulása, sőt, hanyatlás is tapasztalható. Vannak, olyanok is, akik csak most szeretnének nekikezdeni az edzéseknek, és ez a kérdés foglalkoztatja őket: HOGYAN?

Bizony nem ritka a sok kerülőút, a rosszul megválasztott edzésprogram, az alacsony hatékonyságú, kevéssé eredményes munka, és ez még akkor is lehet is, ha az adott személy egyébként nagyon kemény edz.

De vajon a keménységen múlik a siker?

Mező Mónika – a peakshop.hu tulajdonosa és vezetője – felkért minket, hogy beszéljünk arról, milyen az élet a Sportlaborban, kinek ajánljuk, egyáltalán kik járnak hozzánk, és miért választanak minket, és aki eljön, mire számíthat. Erről beszélünk az alábbi interjúban.

Indítsd el a videót! Jó szórakozást!

Amennyiben szeretnéd felmérni magad, jelentkezz teljesítménydiagnosztikára – akár most is. Persze, ha szeretnél előbb olvasni még, akkor figyelmedbe ajánljuk az edzéstervezésről, pulzusmérésről, sebességmérésről és a teljesítménydiagnosztikáról szóló cikkeinket.


Tetszik ez a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!