Időpontfoglalás

Ha először jársz ezen az oldalon és bővebb információt szeretnél a TD-ről (teljesítménydiagnosztikai vizsgálatról), akkor időpontfoglalás előtt nézd meg ezt: kattints ide!
Amennyiben futó vagy kerékpáros teljesítménydiagnosztikai vizsgálatra (lépcsőtesztre), kerékpár-beállításra vagy futó mozgáselemzésre szeretnél jelentkezni, KATTINTS IDE!

Nyitva tartásunk:

H: 08:00-20:00, K: 10:00-20:00, Sz: 08:00-20:00,
Cs: 10:00-20:00, P: 08:00-20:00,

“Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy nálatok vehettem részt elsőként teljesítménydiagnosztikai vizsgálaton. A vizsgálaton biztonságban, professzionális kezekben éreztem magam, ami segített leküzdeni a kezdeti izgulásomat. A vizsgálat rugalmasan, gördülékenyen zajlott, szakmailag hozzáértőnek, kedvesnek, emberközelinek éreztem a fogadtatást és a bánásmódot is. Megfelelőek voltak a vizsgálati körülmények is. Az értékelés alaposságával, részletezettségével, szakmaiságával nagyon elégedett vagyok. Köszönöm szépen a részletes jegyzőkönyvet.” Dandos Arabela

Vértesi Futókör

Az időpontfoglalashoz kattints a képre!

“Versenyekre készülni… szervezettséget, odafigyelést, tudatos tervezést és szisztematikusan végrehajtott edzésmunkát igényel… amihez kell egy remek diagnózis.”
“A jobb eredmény alapja a stabil és fejlett állóképesség, aminek fejlesztéséhez kell a jó diagnózis… amiből ismerni fogod a saját pulzus- és/vagy watt zónáidat.”