Egy cég vezetésénél, a marketing stratégia felállításánál, egy ház felépítésnél, nyaralás előkészítésénél is fontos a tervezés. Legtöbbször alaposan átgondolt, a célokhoz megfelelően igazított tervet követve kezdünk el cselekedni.

Ez nincs másként a sportban sem. Ráadásul…

minél edzettebb valaki, minél jobb az állóképessége, annál inkább bírja a terhet, annál jobban kezeli a stresszt. A magas energiaszinttel rendelkező emberek rövidebb idő alatt képesek több dolgot is véghez vinni. Eredményesebbek, hatékonyabbak…

Ezért mi úgy gondoljuk, nagyon fontos, hogy egy felelős cégvezető és marketingvezető megfelelő edzettségi szinttel rendelkezzen, és ehhez szívesen nyújtunk támogatást. Örömmel vállaltuk el a MarketingFröccs csapatának felkérését, és szívesen segítünk a rendezvényen résztvevők állapotának fejlesztésében, hogy ezáltal

  • vagy többet tehessenek meg ugyanannyi idő alatt,
  • vagy ugyanannyit, de rövidebb idő alatt.

A jobb kondi persze azt is jelenti, hogy ugyanakkora terhelés mellett kevésbé leszel lestrapálva, gyorsabb lesz a regenerációs idő, kipihentebbnek érzed magad és a hangulatod is javulni fog.

Felajánlottuk a MarketingFröccs nyertes csapat tagjai személyesen részt vehetnek egy teljesítménydiagnosztikai vizsgálaton. Hiszen…

egy jó diagnózis, fél siker! És ez nem csak a sportban igaz. A teljesítménydiagnosztika célja a pillanatnyi állapot felmérése, a meglévő képességek vagy éppen az esetleges hiányosságok monitorozása után az egyéni pulzus és watt célzónák, valamint a teljesítmény küszöbök meghatározása. A kapott eredmények alapján olyan edzésterv állítható össze, amely az adott személy ideális fejlődését szolgálja – a saját személyes céljait támogatva.

Azt persze tudjuk, hogy jóval többen vesznek részt a szeptemberi konferencián, mint amennyi a nyertes csapat taglétszáma, és mi szeretnénk minden résztvevőnek segítséget nyújtani. Így ők számukra egy kedvezményre jogosító kuponkódot biztosítunk, amit e-mailben kapnak meg a MarketingFröccs szervezőcsapatától.

Addig is érdemes olvasni a teljesítménydiagnosztikáról, edzéstervezésről, vagy csak úgy böngészni az oldalunkon. Bármilyen kérdés esetén pedig itt a kapcsolat oldalunk: örömmel állunk rendelkezésedre!

Ha pedig még nem tudod, mi ez a MarkteingFröccs, látogass el a www.marketingfroccs.hu weboldalra!


Tetszik ez a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!