Egy ajtót bezárunk és egy másikat kinyitunk

✦ BREAKING: Fontos bejelentés következik.
Pletykák, féligaz történetek keringenek. Lerántjuk a leplet és tiszta vizet öntünk a pohárba.

KÖLTÖZÜNK!

Hosszú folyamaton vagyunk túl és (sok-sok egyeztetés után) úgy döntöttünk, hogy az ENSPORT-tal EGYESÍTJÜK, amink van. A csapatunk egyesül az ENSPORT csapatával. A jelenlegi budapesti laborhelyiségünkben (a KÖKI-n) a teljesítménydiagnosztikai vizsgálatok meg fognak szűnni, a gépek és más kollégák elköltöznek vidékre. Így a két cég nem egymás konkurenciájaként, hanem egymást segítve, területileg más-más környéket lefedve, a hosszú évek tapasztalatait összetéve folytatja a munkáját egy közös márka alatt, ami az ENSPORT lesz.

✦ A budapesti ÚJ cím ✦
1047 Budapest, Károlyi István utca 11. (földszint, bejárat az Attila utca felől). Ez egy 130 nm-es helyiség, ami nagyjából MÁSFÉLSZER nagyobb a jelenleginél. Itt két laborhelyiség kerül kialakításra: egy 30 és egy 25 nm nagyságú.

A teljesítménydiagnosztikai mérés listaára 21.900 Ft marad. Lesz kerékpár-beállítás és futómozgás-elemzés, melyek 25.400 Ft-ért lesznek elérhetőek. Keményen dolgozunk azon, hogy az ősz folyamán ÚJ mérésekkel bővüljön a szolgáltatás paletta. Ezzel kapcsolatban még jelentkezünk.

Az ősz további izgalmakat is tartogat, ugyanis a tervek szerint megnyílik az első vidéki ENSPORT labort is, melyet mi fogunk működtetni (részletek később).

EDZÉSTERVEZÉS

2016. szeptember 1. után minden edzésterv egységesen 1 hetes terv lesz, melyet a TrainingPeaksben kapnak meg az ügyfeleink.
Az új kerékpáros és új futó edzéstervek ára 12.000 Ft/hó-ra, a wattmérős és triatlonos edzéstervek ára 15.000 Ft/hó-ra változik.
Ezzel az árszinttel továbbra is a TrainingPeaks-et használó, heti edzéstervek között a legalacsonyabb árkategóriában maradunk, és az egész piacot tekintve a közép felső árszintet célozzuk.

A változás oka, hogy egyrészt kinőttük magunkat, másrészt meg a legjobbat kívánjuk nyújtani az ügyfeleinknek, Nektek és DÖNTENI kellett. Mi a FEJLŐDÉS mellett tettük le a voksot, ami viszont nagyobb helyet, nagyobb infrastruktúrát, nagyobb stábot, nagyobb szervezettséget követel. Ennek következményeképp lesznek közös edzések, edzőtáborok, és TÖBB eseménnyel, előadásokkal készülünk a 2016-2017-es szezonra.

KEDVEZMÉNYEK

További partnerekkel fogunk bővülni. Tárgyalások folynak kerékpáros bolttal és kerékpár márkával, pulzusmérővel, uszodával… Mind azért, hogy még több helyen KAPJATOK kedvezményt!

KÖZÖS EDZÉSEK & EDZŐTÁBOROK

Két úszás edzés hetente, két futás edzés, bringás/spinning edzések lesznek, melyekre az ügyfeleink tudnak jönni.
Edzőtáborok szintjén a következőkre lehet számítani:

  • november vége: Úszó edzőtábor részletek itt
  • január: szokásos futótábor
  • március eleje: melegégövi tábor Horvátországban
  • május: Orfű

(Folytatás következik…)

UPDATE: az aktuális árakról és szolgáltatásokról itt lehet tájékozódni.